Kontakt Ren Combi Service

Algebehandling af tag og fliser

Vi renser dit tag og fliser! Nemt og effektivt

Behandlingen foregår fra jorden, så vi skal ikke op og gå på dit tag, vi har flere lanser afhængig af opgaven, vi anvender udelukkende miljøvenlig tagrensnings midler der er biologisk nedbrydelige.

Vi bruger kun det miljø godkendt produkt Neutralon.

Vi suger overskydende væske op fra tagrenden og genbruger det.

Vi kører i hele Nordjylland, Østjylland og Midtjylland

Miljøvenlig Algebehandling af tag og fliser.

Algebehandling af tag op til 300 kvm bolig 1.598 kr. 400kvm til 1.990 kr.

Max 4 meter til tagrenden og let tilgængeligt.

Ønsker du tilbud på dit hus så kontakt os på 31 45 76 57 eller på info@rencombiservice.dk

Algebehandling af dit tag!

Vi sprøjter det eneste godkendte algemiddel på taget tilsat et skum middel, så det har den bedste effekt allerede fra 30 minutter efter behandlingen, derefter går det organiske lag af alger og lavt mos i forrådnelse, der kan gå alt fra 5 dage til op til 1 år inden det endelige resultat kan ses afhængig af lagets tykkelse, da det herfra er vejr og vind der skyller det organiske materialer væk fra taget. Har du mos på taget går der længere tid og mange gange er der behov for 2 behandlinger inden mosset er væk.

algebehandling af tag - tagårens

Bor du tæt på træer? - Tagrens - Algebehandling

Ligger deres hus eller virksomhed på et udsat sted? I nærheden af mange træer eller buske, tæt på fabriks områder, eller ved en befærdet vej. Så dannes der relativt hurtigt bevoksninger på dit tag, facade eller andet. Det kan dog sagtens holdes både smukt og bæredygtigt, hvis man foretager en algebehandling. Vi udfører algebehandling af alle slags tage, facader, parkeringspladser mv.

Undgå skader på dit tag

Hold taget fri for alger

Alger kan være årsag til et utæt tag. Det sidder overalt på taget og imellem tagpladerne. En algebehandling desinficerer alle begroninger på et tag, sådan at de ikke får rodfæste, og dermed falder af taget.

Forlænger tagets levetid

Effekten af alge kuren, ses kort tid efter afslutningen af behandlingen, hvor algerne vil begynde at visne. Derefter vil taget gradvis blive fri for alger. En algebehandling er med til at forlænge dit tags levetid, og bevare det både smukt og levedygtigt. Behandlingen er skånsom mod miljøet.

Vi udføre tagrens - Algebehandling

  • Algebehandling af betontegl
  • Algebehandling af Bølgetag
  • Algebehandling af tag med tagpap
  • Algebehandling af Stråtag
  • Algebehandling af ståltag 
  • Algebehandling af skifertag

Algebehandling af terrasser-indkørsel-hegn-facader til rigtigt gode priser sammen med behandling af dit tag bliver det rigtigt billigt.

Vi laver også algebehandling på dine fliser!

Algebehandling af tag - Tag behandling

Ikke nok med vi udføre algebehandling på dit tag, så kan vi også fjerne alger fra dine fliser. Kom sommeren godt i møde eller skal huset gøres salgsklar, så giv og et ring. 

algerens af fliser
algebehandling af fliser

vores expertise