Kontakt Ren Combi Service

Rensnings af solceller - undgå energitab!

Vi renser hurtigt og effektivt dine solceller

Vil du spare tid og penge, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine solceller på taget. Vind og vejr påvirker dine solceller og med tiden mister de noget af effekten, da de bliver mere og mere beskidte. Du kan opnå en større effekt og undgå energitab ved at lade os rense dine solceller. 

Har du styr på sikkerheden når du vil rense dine solceller?

Det er vigtigt at du ved hvad du laver hvis du selv vil rense dine solceller. Både sikkerhedsmæssige hensyn til dig selv, men også for dit solcelleanlægs fremtidige drift. Vi kan spare dig for bekymringerne og tiden. 

Flere leverandører har meldt ud, at solcellerne burde renser sig selv, når det regner. Det har dog bevist sig at det ikke holder stik. Det er derfor meget vigtigt, at du holder øje med dine solpaneler, så du ikke mister effekten på grund af snavs, pollen og alger.

Sådan renser vi dine solceller

De fleste fabrikanter af solcellepaneler advarer og fraråder at man anvender kemi til at rense sine solceller med. Derfor renser vi hos Ren Combi Service kun solceller med korrekt Vand uden kalk og salte. Vi anvender udstyr, som mest skånsomt renser dine solceller. 

Algebehandling Støvring, Aalborg, Skørping og hele jylland

Vi renser også dit tag - Algebehandling

Klik her og læs mere om vores algebehandling af dit tag. Vi kan billigt, hurtigt og effektivt rense dit tag for alger og mos.