Kontakt Ren Combi Service

Vi renser din træterrasse nemt og effektivt

Er du træt af alger og skidt på din træterrasse? 

Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Modtag et uforpligtende tilbud allerede i dag. 

Vi dækker hele Jylland, Sjælland, Fyn samt alle øer.

Ønsker du tilbud på din træterrasse så kontakt os på 31 45 76 57 eller på info@rencombiservice.dk

Rensning af træterrasse sikrer dig en terrasse, der holder i mange år

Alger og mos opstår nemt i det fugtige danske vejr

I Danmark har vi et fugtigt vejr, som alger og mos elsker. De spreder sig gennem luften i form af mikroskopiske sporer, hvorefter de sætter sig på overflader med gode vækstbetingelser – som for eksempel din træterrasse.

Her er der både fugt og varme, og det får algerne til at vokse hurtigt. Det er det, der får træet på din træterrasse til at se mørk og grønt ud. For at komme algerne til livs, er en effektiv træterrasserens nødvendig.

Giv din træterrasse nyt (og langt) liv med en grundig rens

En rensning af træterrasse vil få den til at fremstå mere velholdt – men det vil også gøre den langt mere sikker og holdbar. Når din terrasse er fri for alger og mos, undgår du fugt i træet, og du undgår samtidig, at overfladen bliver glat og dermed farlig at gå på. Det betyder, at du kan få glæde af din terrasse de næste mange år fremover.

Når vi renser din træterrasse, får du:

  • En terrasse, der står som ny uden spor af alger eller mos
  • Et slidstærkt og yderst holdbart resultat
  • 10 års garanti på vores imprægnering
  • En miljørigtig behandling fra start til slut

Derudover er du sikker på at få et resultat, der tydeligt er udført af professionelle, som ved, hvad de laver. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i havestolen og vente spændt på, at du igen kan indtage din flotte terrasse – for når vi renser din træterrasse, slipper du for ethvert besvær.

Vi skaber resultater – uden at gå på kompromis med miljøvenlige produkter

Både vores algebehandling samt den efterfølgende rens og imprægnering foregår ved brug af miljøvenlige produkter. Når vi udfører en behandling for dig, er der derfor ikke kun dig og din træterrasse, vi har for øje – vi tager også hensyn til miljøet.

Skal vi forvandle din træterrasse med en effektiv rens? Få et godt tilbud i dag

Vil du gerne slippe for både skidt, alger og mos på din terrasse? Og vil du samtidig gerne undgå selv at have en masse besvær med at fjerne det? Så kan vi hos Nul-alger.dk tilbyde dig den helt rigtige rensning af træterrasse.

Du kan kontakte os på telefon 31 45 76 57, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@nul-alger.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at få et godt tilbud, eller du har spørgsmål til vores behandling

Vi laver også algebehandling på dine fliser!

Algebehandling af tag - Tag behandling

Ikke nok med vi udføre algebehandling på dit tag, så kan vi også fjerne alger fra dine fliser. Kom sommeren godt i møde eller skal huset gøres salgsklar, så giv os et ring. 

vores expertise