Kontakt Ren Combi Service

Algebehandling

NABO-RABAT PÅ TAGRENS

Har du mulighed for at gå sammen med nogle stykker på vejen, kan der være rigtig mange penge at spare på algebehandling af taget.
Vi tilbyder faktisk op til 20% rabat, så der er masser af grund til at høre naboerne om deres tag også skal have en behandling.

Miljøvenlig Algebehandling af tag og fliser.

Vi kører i hele Jylland.

Algebehandling af tag op til 200 kvm 1.250 kr.
Max 4 meter til tagrenden og let tilgængeligt.

Algebehandling af fliser op til 100 kvm 600 kr.

Ønsker du tilbud på dit hus så kontakt os på 5129 7945 eller på info@rencombiservice.dk

Behandlingen foregår fra jorden, så vi skal ikke op og gå på dit tag, vi har flere lanser afhængig af opgaven, vi anvender udelukkende miljøvenlig tagrensnings midler der er biologisk nedbrydelige.

Vi sprøjter det eneste godkendte algemiddel på taget tilsat et skum middel, så det har den bedste effekt allerede fra 30 minutter efter behandlingen, derefter går det organiske lag af alger og lavt mos i forrådnelse, der kan gå alt fra 5 dage til op til 1 år inden det endelige resultat kan ses afhængig af lagets tykkelse, da det herfra er vejr og vind der skyller det organiske materialer væk fra taget. Har du mos på taget går der længere tid og mange gange er der behov for 2 behandlinger inden mosset er væk.

Ligger deres hus eller virksomhed på et udsat sted? I nærheden af mange træer eller buske, tæt på fabriks områder, eller ved en befærdet vej. Så dannes der relativt hurtigt bevoksninger på dit tag, facade eller andet. Det kan dog sagtens holdes både smukt og bæredygtigt, hvis man foretager en algebehandling. Vi udfører algebehandling af alle slags tage, facader, parkeringspladser mv.

AlgebehandlingTag
Algebehandlig af tag

Hold taget fri for alger

Alger kan være årsag til et utæt tag. Det sidder overalt på taget og imellem tagpladerne. En algebehandling desinficerer alle begroninger på et tag, sådan at de ikke får rodfæste, og dermed falder af taget.

Forlænger tagets levetid

Effekten af alge kuren, ses kort tid efter afslutningen af behandlingen, hvor algerne vil begynde at visne. Derefter vil taget gradvis blive fri for alger. En algebehandling er med til at forlænge dit tags levetid, og bevare det både smukt og levedygtigt. Behandlingen er skånsom mod miljøet.

  • Algebehandling af betontegl
  • Algebehandling af Bølgetag
  • Algebehandling af Stråtag
  • Algebehandling af ståltag 
  • Algebehandling af skifertag

Algebehandling af terrasser-indkørsel-hegn-facader til rigtigt gode priser sammen med behandling af dit tag bliver det rigtigt billigt.

Belægningsten før/efter
Belægningsten før/efter

Få det flot og præsentabet igen uden alger.

Effektivt og nænsomt behandler vi med algemiddel, som over tid vil bevirke at de behandlede flader igen kommer til at stå flot og præsentabet frem.